לא תמיד אנחנו נורא נורא נורא רעבים, או אפילו, לא תמיד בא לנו להתלבש יפה ו"לצאת" לארוחה במסעדה מהודרת, כזו, שלרוב, גם לא ניתן להגיע אליה עם ילדים. לפעמים, משהו מתוק מרולדין, משקה בריאות מרי-בר והמבורגר של מק'דונלדס יעשו לנו את אחר הצהריים. ישנן הרבה מסעדות בשרון מהן תוכלו לבחור, חלקן "רציניות" יותר ודורשות התכוננות (למשל, הזמנת מקומות, התלבשות וגיוס בייביסיטינג או בקשה מסבא-סבתא שיבואו לשמור על הילדים) ואילו אחרות, אתם יכולים להגיע ללא תיאום הזמנה מראש, עם הילדים במהלך בילוי בקניון. לדוגמה, בקניון כ"ס הירוקה, ניתן לבלות זמן איכות של אחרה"צ, כשהארוחה ממוקדת במסעדה ספציפית, או משתרעת על פני מספר מסעדות בשרון, ואת הזמן בין הפיצה לגלידה, למשל, אתם יכולים להעביר בנעימים במשחקיה של הקניון או בצפייה בסרט בקולנוע.
מסעדות בשרון - האם יש צורך להתמקד באחת ספציפית?
כאשר מחפשים אטרקציות במרכז לילדים (בעיקר בזמן החופשות) לאלמנט הזמן החולף ישנה משמעות רצינית. למרות שהילדים אולי ירצו להגיע כמה שיותר מהר למה שנחשב בעיניהם באותו הרגע לאטרקציה העיקרית של בילוי אותו היום (זה יכול להיות הבילוי במשחקיה, בדיוק באותה המידה שזו עשויה להיות חווית אכילת הפיצה מחוץ לבית, תלוי בילד עצמו), לנו, ההורים, יש אינטרס למתוח את הבילוי זמן רב ככל שניתן. ולכן, קניונים מרובי מסעדות, חנויות ואטרקציות נחשבים למקומות הבילוי האולטימטיביים. גם מבחינת המגוון הגדול של סוגי תעסוקה ומזון שהם מציעים לילדים וגם מבחינת היכולת שלנו, ההורים, לזכות בכמה דקות של שקט מידי פעם, כשהילד מוצא משהו שמושך את תשומת ליבו.
האם ישנם כללי התנהגות בקניון?
ברור שישנם, אבל הקניון והבילוי בו אינם המקום והזמן ללמד את הילד אותם, מאחר והוא מצוי במצב של התרגשות. לכן, מעט לפני היציאה אל הקניון, אל מסעדות בשרון או אל כל מקום אחר שאליו אתם לוקחים את הילד / הילדים, ניתן לשבת, לשרטט איתם לוח זמנים מקורב לבילוי ולסכם איתם כללי התנהגות הנוגעים לכל אחד מהמקומות בהם אתם עתידים לבקר. למשל "אנחנו הולכים לסרט X. אחרי הסרט אנחנו הולכים לחנות הצעצועים וקונים צעצוע אחד בלבד. משם, אנחנו הולכים לפיצריה ושם אוכלים פיצה". כשילדים יודעים מה עומד לקרות, קל להם להתמודד הרבה יותר עם עומס התחושות והגירויים שהשהיה בקניון מציפה אותם בו.